Telefoon
078 631 07 38
E-mail
Twitter

Autobelettering

Autobelettering bij Drukkerij Van Dongen

Bestickering van uw wagenpark verhoogt uw naamsbekendheid en maakt u zichtbaar op straat. Vanzelfsprekend dus dat u zeker wilt zijn van een professionele uitstraling. Bij Van Dongen bent u dan aan het juiste adres.
Wij hebben jarenlange ervaring in het beletteren van auto's en gebruiken uitsluitend hoogwaardige UV-bestendige materialen en kleurechte bestickering om kwaliteit en levensduur te garanderen.

Autobelettering bij Drukkerij Van Dongen

Bestickering

Een auto beletteren of bestickeren kan op vele manieren, van het simpel plaatsen van uw logo en adresgegevens tot en met het beplakken van de auto met grotere full-colour prints. In overleg met de klant zoeken wij naar de meest geschikte optie wat betreft uitvoering en budget, voor één voertuig of meteen uw gehele wagenpark.
Regelmatig wisselende teksten op uw auto? Ook dat is voor ons geen probleem.

Autobelettering bij Drukkerij Van Dongen

Car-wrapping

Naast het beletteren en bestickeren van uw auto kunt u bij Van Dongen ook terecht voor car-wrapping. Car-wrapping is het gedeeltelijk of zelfs geheel bestickeren van uw auto door middel van folie. (Zie voorbeeld Tandtechniek Hoeksewaard). Met het bedrukken van de folie ontstaan er werkelijk ongekende mogelijkheden wat betreft de 'totale' uitstraling van uw auto.

Autobelettering bij Drukkerij Van Dongen Autobelettering bij Drukkerij Van Dongen Autobelettering bij Drukkerij Van Dongen Autobelettering bij Drukkerij Van Dongen

Magneetstickers

Een andere veel gebruikte mogelijkheid als (tijdelijke) reclamedrager is de magneetsticker. Magneetstickers zijn min of meer flexibele platen en kunnen worden voorzien van zowel tekst als een full-colour print. Magneetstickers 'kleven' dus op de auto, zijn daardoor ook weer makkelijk te verwijderen en volkomen veilig voor de lak. Natuurlijk zijn naast autoreclame meerdere toepassingen met magneetplaten denkbaar.

Aanleveren en ontwerp

Indien u zelf het ontwerp voor de auto aanlevert is het verstandig om naar onze aanleverspecificaties te informeren. Desgewenst kunnen wij natuurlijk ook een ontwerp voor u verzorgen.

Meer informatie en prijzen

Neem voor meer informatie, vragen over aanleverspecificaties, levertijden of een vrijblijvende offerte contact met ons op via onderstaand formulier, e-mail of telefonisch en vraag naar Frank Dubbeld.

Autobelettering bij Drukkerij Van Dongen

Meer informatie

Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

Telefoon
078 631 07 38
E-mail
Contact
Meer contact gegevens