Telefoon
078 631 07 38
E-mail
Twitter

Offsetdruk,
digitaal print- en drukwerk

Offsetdruk bij Drukkerij Van Dongen

De meest toegepaste techniek voor drukwerk op papier is offsetdruk.
Bij Van Dongen hebben we ruime ervaring met zowel de conventionele vorm van offsetdruk, als de digitale druk- en printtechnieken.

Jarenlange ervaring

Offsetdruk bij Drukkerij Van Dongen

Ooit begonnen als offsetdrukker leveren wij al meer dan 30 jaar drukwerk aan tal van bedrijven in Dordrecht en omgeving. Tegenwoordig zijn wij ook gespecialiseerd in drukwerk op bijzondere papiersoorten, het bedrukken van kraskaarten en verzorging van direct-mail.
Maar ook voor bijzondere oplossingen zoals een exclusieve huisstijl, bent u bij Van Dongen nog altijd aan het juiste adres.

Kleine oplages, gepersonaliseerd drukwerk

Met de opkomst van de digitale druktechnieken zijn tegenwoordig zowel kleine als wat grotere oplages drukwerk betaalbaar te realiseren in elk gewenst aantal kleuren! Vooral full colour drukwerk op verschillende soorten papier en beschikbare kunststoffen behoren tot de mogelijkheden. Natuurlijk behoort ook het personaliseren van drukwerk tot de mogelijkheden. Een groot voordeel van digitaal drukwerk is de relatief korte productietijd.

Toepassingen van conventioneel en digitaal offsetdrukwerk zijn onder andere:

Offsetdruk bij Drukkerij Van Dongen

Direct Mail

Een andere specialisatie van Van Dongen is het verzorgen van uw complete Direct Mail Campagne. Wij kunnen u veel werk uit handen nemen. Naast het drukken van uw mailing verzorgen wij dan het verdere traject van verpakken en indien nodig gepersonaliseerd versturen.
Wordt uw campagne ondersteund met een speciaal item of relatiegeschenk?
Van Dongen levert en bedrukt zelf een breed assortiment premiums, promotionals en relatiegeschenken. Kijk voor inspiratie bij onze relatiegeschenken en premiums en promotionals.

Afwerken van offsetdrukwerk

Offsetdruk bij Drukkerij Van Dongen

Vaak vraagt drukwerk nog om een extra afwerking. Een subtiel accent in de vorm van een preeg, of geheel gelamineerd als 'finishing touch' en bescherming.
Van Dongen beschikt vanzelfsprekend over alle mogelijkheden.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, e-mail of telefonisch en vraag naar Frank Dubbeld.
Wij horen graag van u.

Meer informatie

Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

Telefoon
078 631 07 38
E-mail
Contact
Meer contact gegevens