Telefoon
078 631 07 38
E-mail
Twitter

Presentatiewanden

Presentatiewanden voorbeelden bij Drukkerij Van Dongen

Wie zijn product of bedrijf succesvol wil presenteren, zal zijn verhaal vaak combineren met een presentatie in beeld. Naast roll-up banners zijn onze presentatiewanden en pop-up displays hiervoor bij uitstek geschikt! Een stijlvol product, uitstekend grafisch vorm te geven, licht van gewicht, demontabel en daardoor makkelijk te vervoeren.

Uitgebreide collectie presentatiewanden

Drukkerij Van Dongen levert een uitgebreide collectie presentatiewanden en expositiesystemen, waarvan de Comfort op het moment de meest verkochte is.

Presentatiewand Comfort bij Drukkerij Van Dongen

De Comfort presentatiewand

De Comfort is van absolute topkwaliteit, wordt geleverd in een balie/transportkoffer en valt duidelijk in de categorie pop-up displays.
De basis van de wand wordt gevormd door een uitvouwbaar lichtmetalen skelet welke binnen enkele minuten volledig voorzien van alle panelen kan worden opgezet. Alle verbindingen van dit systeem zijn magnetisch en volledig self-locking. De magneetverbindingen zorgen verder voor een onzichtbare paneelfixering.
De panelen kunnen worden voorzien van fraaie prints met een sterk niet reflecterend laminaat en zijn geschikt voor langdurig gebruik. De Comfort is leverbaar in verschillende formaten vanaf (h)223 x (br)257 cm, en zowel parabool als recht verkrijgbaar. (Zie bovenaanzichten).

Bovenaanzichten presentatiewand Comfort bij Drukkerij Van Dongen

Verschillende sets panelen, meerdere presentaties

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk verschillende sets panelen te laten maken, waardoor u op één systeem meerdere presentaties kunt brengen. Ook later kunnen altijd nog nieuwe sets worden bijbesteld. De transportkoffer waarin alle onderdelen en panelen van de wand worden vervoerd en bewaard, kan worden voorzien van een print en houten blad, zodat deze als kleine balie gebruikt kan worden. Verder zijn voor alle modellen bijpassende spots leverbaar.

Ontwerp, aanleveren en specificaties

Natuurlijk kunt u zelf uw ontwerp aanleveren of kunnen wij de opmaak voor u verzorgen. Als u zelf aanlevert is het verstandig om te informeren naar onze aanleverspecificaties, en zijn print- en opmaakafmetingen per wandmodel bij ons verkrijgbaar.

Presentatiewanden voorbeeld bij Drukkerij Van Dongen

Overige presentatiewanden

Van Dongen levert zoals gezegd een breed assortiment presentatiewanden en systemen, waarvan wij er slechts een gering aantal kunnen laten zien. Zoekt u een specifiek model of bent u benieuwd naar andere mogelijkheden, neem dan altijd vrijblijvend contact met ons op.

Prijzen en levertijden

Presentatiewand voorbeeld bij Drukkerij Van Dongen

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, e-mail of telefonisch en vraag naar Frank Dubbeld.
Wij horen natuurlijk graag van u.

Presentatie? Kijk ook bij onze Roll-up banners!


Meer informatie

Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

Telefoon
078 631 07 38
E-mail
Contact
Meer contact gegevens