Telefoon
078 631 07 38
E-mail
Twitter

Stickers

Stickers bij Drukkerij Van Dongen

Van Dongen is specialist op het gebied van stickers. In verschillende technieken, offsetdruk, zeefdruk en digitale druk produceren wij stickers in bijna elk formaat op uiteenlopende dragers. Leverbaar in bijna elke vorm en afhankelijk van gebruik te voorzien van de juiste belijming.

Stickers / etiketten Offsetdruk

In offsetdruk worden stickers en etiketten gedrukt op zelfklevend papier.
In 1 of meerdere kleuren of full colour, en hoofdzakelijk geschikt voor binnen- en kantoorgebruik. Diverse zelfklevende papiersoorten, formaten, belijmingen, oplages en afwerkingen zijn mogelijk. Door papieren stickers bijvoorbeeld nog te lamineren wordt de levensduur aanzienlijk verlengd.

Stickers Zeefdruk

Vinylsticker bij Drukkerij Van Dongen

Door middel van zeefdruk produceren we stickers op zelfklevende kunststoffen en duurzame folies zoals bijvoorbeeld polycarbonaat. Ook hierbij zijn verschillende belijmingen mogelijk. De combinatie van UV-bestendige zeefdrukinkt en kunststof folies, zorgt voor een duurzaam product dat goed bestand is tegen weersinvloeden en dus prima geschikt voor binnen- en buiten. Bedrukking is mogelijk in 1 of meerdere kleuren en full colour. Door middel van stansen is zo goed als elke vorm leverbaar.

Vinylsticker bij Drukkerij Van Dongen

Van Dongen levert onder andere de volgende stickers:

 • promotiestickers
 • machinestickers
 • keuringsstickers
 • voertuigstickers
 • markeringsstickers
 • QR-code stickers
 • pictogramstickers
 • raamstickers
 • vloerstickers
 • waarschuwingsstickers
 • signaleringsstickers
 • veiligheidsstickers

Speciale stickers

Keuringsstickers bij Drukkerij Van Dongen

Keuringsstickers
Naast de 'gangbare' stickers levert Van Dongen ook een aantal speciale stickers zoals bijvoorbeeld keuringsstickers.
Deze stickers kunnen los gestanst of met een aantal geslit op een vel geleverd worden in elke gewenste vorm en oplage.
Leverbaar op verschillende zelfklevende ondergronden, papier, vinyl, polyester en ultra-destructabel vinyl en daardoor geschikt voor bijna elke toepassing. Kleine oplages worden digitaal gedrukt, grotere oplages door middel van zeefdruk. Desgewenst kan ontwerp natuurlijk volledig uitgevoerd worden in uw huisstijl.

Domestickers bij Drukkerij Van Dongen

Domestickers
Dit zijn bijzonder fraaie stickers voorzien van een ongeveer 1,5 mm dikke glanzende epoxylaag en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Deze stickers worden meestal full colour gedrukt, hebben altijd ronde hoeken en worden per aantal op losse vellen geleverd.
Toepassingen: op relatiegeschenken, als logo op machines, apparatuur en tal van andere producten.

Ultra destructable stickers
Deze zogenaamde 'anti fraude' stickers brokkelen af bij het verwijderen en kunnen dan dus ook niet meer teruggeplakt worden. Daarmee uitermate geschikt als garantiezegel en om bijvoorbeeld eigendommen te markeren.

Stickers Digitale druk

Door middel van digitale druk- en printtechnieken worden stickers geproduceerd op zelfklevend papier, zelfklevende of statisch hechtende kunststoffen en magneetfolies. De bedrukking is altijd full colour en de duurzaamheid is afhankelijk van het gekozen materiaal en afwerking. Aan de kunststofstickers kan een contour worden meegegeven, waardoor vrijwel iedere vorm mogelijk is. Ook hierbij is er keuze uit verschillende materialen en belijmingen. Door middel van digitale druk is het ook mogelijk stickers te personaliseren en/of door te nummeren.

Statisch hechtende stickers
Statische stickers bij Drukkerij Van Dongen Statisch hechtende stickers zijn stickers zonder lijmlaag en hechten door middel van statische elasticiteit op glas. De stickers zijn gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen, meerdere keren te gebruiken en laten dus geen lijmresten achter. Deze stickers zijn ideaal voor reclame-toepassingen op etalages, ramen en deuren en te produceren in diverse formaten.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze stickers, levertijden of een vrijblijvende offerte? Neem dan via onderstaand formulier, mail of telefonisch contact met ons op en vraag naar Frank Dubbeld. Wij horen graag van u.

Meer informatie

Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

Telefoon
078 631 07 38
E-mail
Contact
Meer contact gegevens