Telefoon
078 631 07 38
E-mail
Twitter

Stoepborden bij Van Dongen

Stoepborden bij Drukkerij Van Dongen

Stoepborden brengen uw boodschap letterlijk naar buiten. Maar ook op beurzen en evenementen worden stoepborden vanwege de hoge attentiewaarde veel gebruikt. Voor wie zijn acties indoor of outdoor opvallend onder de aandacht wil brengen, is het stoepbord nog altijd een effectief communicatiemiddel.

Breed assortiment stoepborden

Alle gangbare modellen stoepborden zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende formaten, kwaliteiten en prijsklassen. Weer- en windbestendig en eenvoudig te voorzien van een nieuwe boodschap door middel van klikprofielen. (Afhankelijk van type en model). Uitvoeringen in kunststof of metaal, inklapbaar en met of zonder transportwielen.
Op zoek naar een speciaal model stoepbord? Neem dan altijd vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen het zeker leveren.

Stoepborden bij Drukkerij Van Dongen

Stoepborden zijn verkrijgbaar in de volgende maten:

Stoepborden bij Drukkerij Van Dongen

Model Windmaster Basic WB

Een van de meest verkochte modellen op dit moment is de Windmaster Basic.
Een stoepbord met een vulbare voet op transportwielen en uitgevoerd met klikprofielen voor eenvoudige posterwisseling. Vanzelfsprekend 100% waterdicht, verkrijgbaar in de formaten A1, 70 x 100 en A0. Informeer vrijblijvend naar onze aanbiedingen.

Posters

Uiteraard leveren wij als drukkerij ook de posters voor stoepborden. Natuurlijk voor onze eigen systemen maar ook voor borden waar u al mee werkt. Onze posters zijn kleurecht en bestendig tegen weer en wind.
U kunt natuurlijk zelf het ontwerp aanleveren, maar ook wij kunnen de opmaak voor u verzorgen. Als u zelf aanlevert is het verstandig om te informeren naar onze aanleverspecificaties.

Prijzen en levertijden

Het brede aanbod van stoepborden maakt het onmogelijk om hier alle prijzen te vermelden. Informeer altijd vrijblijvend naar onze laatste aanbiedingen. Levertijd van een stoepbord is standaard binnen 5 dagen.

Levertijd van posters is standaard twee dagen. Prijzen zijn afhankelijk van formaat en uitvoering. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon en vraag naar Frank Dubbeld.

Beurscommunicatie of presentatie?
Kijk ook bij onze Roll-up banners en Presentatiewanden!

Meer informatie

Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

Telefoon
078 631 07 38
E-mail
Contact
Meer contact gegevens